TOUR DE BEEKVLIET

Reünistenvereniging NMI organiseert op zondag 29 september de Tour de Beekvliet: een fietstocht voor alle oud-Beekvlieters die van fietsen of wielrennen houden! We gaan drie fietsroutes uitzetten: van ca. 35 km (voor alle oud-Beekvlieters en alle soorten fietsen), ca. 75 km en ca. 110 km (voor wielrennende oud-Beekvlieters). Start en finish op Beekvliet: weer eens ouderwets van en naar school op de fiets! 
 
Het programma:
  • Ontvangst op Beekvliet met koffie en iets lekkers. 
  • Vertrek vanaf Beekvliet. Advies-starttijden: 110 km: ca. 11.00-11.30 uur, 75 km: ca. 12.00-12.30 uur, 35 km: ca. 13.30 uur
  • Onderweg is er ergens een tussenstop.
  • Doel: iedereen weer terug op Beekvliet rond 16.00-16.30 uur.
  • Dan daar: napraten met een drankje en (voor de liefhebbers) een barbecue als afsluiting.
  • Omkleden (zowel voor- als achteraf) en douchen op Beekvliet is mogelijk. 
 
Dit is dé gelegenheid om weer eens met jaargenoten te fietsen! Of juist met oud-Beekvlieters die je nu nog niet kent. Het is dus geen wedstrijd, maar een sociaal gebeuren! Het staat eenieder vrij om klas- en jaargenoten te benaderen om een groepje te vormen, maar individueel inschrijven kan ook: dan vormen we (desgewenst) groepjes bij het vertrek. Omwille van de veiligheid vragen we om niet te gaan fietsen in groepen groter dan 8 personen en aan de wielrenners (75/110 km) om allemaal een helm te dragen.  De routes worden vooraf beschikbaar gesteld als  gpx-file; de 35 km-route wordt ook op papier beschikbaar gesteld.
 
Heb jij zin in de Tour de Beekvliet? Schrijf je dan HIER in.

Kosten: het fietsen is gratis voor leden van NMI en (oud-)personeelsleden van Beekvliet; het kost 5 euro voor niet-NMI-leden. Deelname aan de barbecue kost 10 euro. 
 
Ben je niet zo'n fietser, maar vind je het wel gezellig om mee te barbecueën - en eventueel om eerder op de dag de organisatie op Beekvliet te ondersteunen? Ook van harte welkom: zie de inschrijfsite voor de mogelijkheden!
 
Schrijf je nu in!
 
Wij hopen velen van jullie te zien op zondag 29 september!
Namens het bestuur van reünistenvereniging NMI,
Joris van der Cammen en Patrick van Aarle