Toneel tijdens de reünie: Het Nest

Nog een reden om op zaterdag 3 oktober naar de reünie te komen. Tijdens de reünie vinden twee uitvoeringen plaats van het toneelstuk "Het nest, 15 jaar Beekvliet-toneel in één voorstelling", van 18.15 tot 19.00 uur en van 19.15 tot 20.00 uur, beide keren in de kleine tent. Het stuk wordt geregisseerd door Sofie van der Vleuten, en heeft veel spelers uit de jaren 2000-2015.

De inhoud

Paniek in de tent. De geschiedenis lijkt zich te herhalen. Helena is weer weg uit het nest. Plannen worden gesmeed, vergaderingen geopend. De goden zijn in opperste paraatheid. Maar dan moeten de legers wel gevuld worden. Met de beste mannen en vrouwen uit het land. Dan begin je bij Gymnasium Beekvliet; al deze nestgangers zijn teruggeroepen voor de opdracht van hun leven. Want ze zijn nodig. En zijn er klaar voor, na jaren stevig onderwijs. Toch?

De spelers

Met o.a. Victor (èx. jaar 2012; Hamlet, 2011) en Nina IJdens (ex. jaar 2014; Mephisto 2013), de band Valour up Twice (nominatie Nederlandse Popprijs 2015), teksten / liedjes en misschien een dansje uit het verre verleden uit de theatergeschiedenis van Gymnasium Beekvliet van de afgelopen 15 jaar o.l.v. Sofie van der Vleuten.

Praktisch

Zorg dat je er tijdig bij bent in de tent: er is geen in- en uitloop tijdens de voorstellingen. Ook eten tijdens de voorstelling is niet de bedoeling; eten kun je ervoor of erna want er is 2 uur uitgetrokken voor het buffet.

Terug naar het overzicht

Bekijk alle sponsors op de Sponsorpagina!

© Beekvliet200 • 2014 Deze website werd gebouwd en wordt onderhouden door Fruitcake Studio