Waarom hebben we jullie steun nodig?

Beekvliet200 wordt een heel bijzondere gebeurtenis, die we groots gaan vieren. De school en de reünistenvereniging hebben hun krachten gebundeld in de Stichting Beekvliet 200. Gezamenlijk organiseren zij een scala aan activiteiten voor de leerlingen, het personeel, de oud-leerlingen en oud-personeelsleden en anderen die nauw bij Beekvliet betrokken zijn.

Een school die 200 jaar bestaat is heel bijzonder. Dat moet op een bijzondere manier gevierd worden. Naast de iets grootser opgezette activiteiten als een leerlingen- en personeelsdag en een reünie maken het bijzondere jubileumboek, de sfeervolle film en de website vol herinneringen dit jubileum echt speciaal.

Uiteraard is er nogal wat geld nodig voor:

  • Een cultureel en feestelijk programma voor de leerlingen
  • Het jubileumboek
  • De film over 200 jaar Beekvliet
  • De website

Boek, film en website vormen de blijvende erfenis van dit jubileum, waarin de bloemrijke historie van 200 jaar tot uiting komt. Die lange geschiedenis van een school die zo veel betekent heeft voor individuen en voor de wijde regio verdient jullie steun.

In totaal hopen wij dat steunleden, donateurs en sponsors € 50.000 bijeen brengen. Wat jullie voor jullie steun terug krijgen, vind je in de verschillende sponsor- en steunpakketten. In ieder geval verbind je voor eeuwig je naam aan dit jubileum.

Klik hier voor de sponsorpakketten voor bedrijven

Klik hier om steunlid te worden (voor geregistreerde stamgasten)

Klik hier om een anonieme donatie te doen.