Op zaterdag 3 oktober vindt de grootste reünie uit de Beekvlietgeschiedenis plaats. Het aantal aanmeldingen ligt nu al tegen de 1500, de feesttenten zijn al opgebouwd, dus we gaan er met zijn allen een prachtige feestelijke dag van maken.

Het is niet meer mogelijk om online in te schrijven. Natuurlijk verwelkomen we je nog steeds graag op 3 oktober, je kunt dan bij de kassa betalen.
Het is niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor het buffet, aangezien we daarvoor de aantallen hebben moeten doorgeven aan de cateraars.

Wanneer je je opgeeft voor de reünie ontvang je na goedkeuring van de betaling een voucher, die je moet printen. LET OP: de voucher blijkt bij veel mensen in de spam/ongewenste mail terecht te komen; kijk daar dus even als je ogenschijnlijk geen voucher ontvangen hebt.

Op de dag van de reünie kun je je melden aan de entree op het voor velen bekende adres Beekvlietstraat 4 in Sint-Michielsgestel. Jawel, op de – nieuwe – school dus.

Het programma in grote lijnen

Ontvangst vanaf 13.30 uur

Opening 14.00 uur

Middagprogramma van 14.00 uur tot 18.00 uur

met onder andere:

  • Gastlessen door de (oud-)docenten Van Boekholt, Ditvoorst, Hanenberg, Pollmann, Puttiger en Van Weert, en een lezing door oud-rector Wintjes;
  • Beekvliet Talks, bijzondere verhalen door oud-leerlingen over bijv. hun carrière;
  • De tentoonstelling ‘200 jaar Beekvliet’
  • ‘Schoolgenoten’, waarin zes bijzondere Beekvlieters worden geïnterviewd en zo een karakterschets geven van Beekvliet door de jaren heen
  • Rondleidingen over het oude seminarieterrein, m.m.v. de heemkundevereniging
  • Veel tijd en ruimte om bij te kletsen met je oud-jaargenoten, in de tenten of in de school

 

Eten en theatershow 18.00 – 20.00 uur

  • Bij het eten in de grote tent zal er een buffet zijn met keuze uit diverse smaken: van Hollandse pot tot Chinees, van Italiaans tot Amerikaans: Beekvliet Medio Mundo.
  • In de kleine tent wordt tweemaal ‘Het nest’ opgevoerd, ‘15 jaar Beekvliet-toneel in één voorstelling’; door oud-leerlingen uit de periode 2000-2015, onder leiding van regisseuse Sofie van der Vleuten. Ook als je niet blijft eten, kun je uiteraard komen kijken!

Avondprogramma 20.30 uur – 01.00 uur

  • In de grote tent een spetterend muziekfestijn: de lerarenband trapt af, waarna The Originals en DJ Lindo Duvall het overnemen.
  • In de kleine tent heerst een gezellige cafésfeer en is er ruimte voor een goed gesprek, terwijl DJ Noot de Kort voor een achtergrondmuziekje zorgt.

Prijzen die voor de reünie gehanteerd worden

Entree: € 10

Deelname aan het buffet: € 15

Consumptiemunt: € 1

Koffie/thee: 1 munt
Bier/fris: 2 munten
Wijn: 3 munten

Er zijn enkele voordelige arrangement samengesteld; zie hiervoor de aanmeldpagina.

Het is niet meer mogelijk om online in te schrijven. Natuurlijk verwelkomen we je nog steeds graag op 3 oktober, je kunt dan bij de kassa betalen.
Het is niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor het buffet, aangezien we daarvoor de aantallen hebben moeten doorgeven aan de cateraars.

JUBILEUMTRUIEN EN –POLO’S

Speciaal voor het jubileum zijn blauwe hooded sweaters en oranje polo’s ontworpen. De kleding is van uitstekende kwaliteit, namelijk dezelfde als die van de huidige Beekvliet-gympolo's en -truien. Wie vooraf bestelt, is verzekerd van een exemplaar. Op de reüniedag zelf is de voorraad beperkt en geldt op = op; waarschijnlijk kan er wel nabesteld worden. Prijzen: polo € 18,50, sweater € 29,50.

 

De truien en de poloshirts zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dat zijn herenmaten; voor dames vallen ze ruim uit.

Je kunt de truien en polo’s bestellen tegelijk met je aanmelding voor de reünie.

JUBILEUMBOEK

Het jubileumboek ‘Beekvliet 200 jaar buitengewoon’ (320 pagina’s, rijk geïllustreerd, veel interessante interviews) is voor € 29,95 te verkrijgen. Daar is de DVD met de bijbehorende film bij inbegrepen. Te bestellen tegelijk met je aanmelding voor de reünie of afzonderlijk op deze pagina.