Laatste nieuws: namen middagprogramma bekend!

Met trots maken we enkele namen bekend voor het middagprogramma van de reünie.

Lessen van (oud-)docenten

De (oud-)docenten die les zullen geven zijn Gerard van Boekholt (biologie en decaan), Karel Ditvoorst (klassieke talen), Sineke Pollmann (Duits), Harrie Puttiger (klassieke talen), Frans van Weert (natuurkunde) en – als enige van het stel nog steeds als docent actief – Jozef Hanenberg (wiskunde). Je bent van harte welkom om weer eens bij hen in de schoolbanken plaats te nemen. Gaan ze je overhoren over hun vakinhoud of vertellen ze leuke anecdotes?

Beekvliet Talks

Tijdens de Beekvliet Talks vertellen oud-Beekvlieters interessante verhalen over hun carrière - of wellicht over iets anders. Op het programma staan o.a. Winy Maas, architect van de Markthal Rotterdam en van – iets dichter bij Beekvliet – de Glazen Boerderij in Schijndel en Susanne Swinkels, mede-oprichter van Branddoctors en verkozen in de top 100 van meest invloedrijke zakenvrouwen van Nederland. Benieuwd naar hun visie, of naar die van de andere Beekvliet Talkers? Kom luisteren op 3 oktober!

Schoolgenoten

In het programma ‘Schoolgenoten’ interviewt presentator Tjeu van Ras zes oud-Beekvlieters die samen een mooie karakterschets kunnen maken van Beekvliet door de jaren heen. Met o.a. docent Marc Kapteijns en twee van zijn zoons, de jonge priester Johannes van Voorst tot Voorst en Irene Sloet, één van de eerste meisjes op Beekvliet. Interessant voor jong en oud!

Toneelstuk Het Nest

Rond etenstijd kan er gekeken worden naar de toneelvoorstelling "Het nest, 15 jaar Beekvliet-toneel in één voorstelling". Met o.a. Victor (Hamlet, 2011) en Nina IJdens (Mephisto, 2013), de band Valour up Twice (nominatie Nederlandse Popprijs 2015), teksten / liedjes en misschien een dansje uit het verre verleden uit de theatergeschiedenis van Gymnasium Beekvliet van de afgelopen 15 jaar o.l.v. regisseuse Sofie van der Vleuten. Twee opvoeringen, om 18.15 uur en om 19.15 uur!

Terug naar het overzicht

Bekijk alle sponsors op de Sponsorpagina!

© Beekvliet200 • 2014 Deze website werd gebouwd en wordt onderhouden door Fruitcake Studio